Fashion Tony's Naaimachines uit Amsterdam is een specialist als het gaat om industrie naaimachines. Wij repareren en doen onderhoud aan alle soorten naaimachines. U kunt bij ons ook terecht voor nieuwe en gebruikte industriëlenaaimachines. 

Onze merken
De merken van de naaimachines die wij voeren zijn onder andere: Choise, Siruba, Brother, Adler, Pfaff, Juki, Jack en nog veel meer!

Al deze verschillende merken van deze naaimachines bestaan ook uit verschillende uitvoeringen, enkele voorbeelden zijn: rechtstikkers, lockmachines, drievoudig transports, ketting steek, blindzoom, zig zag rechtstikker, onderdek-zuilnaaimachines, dubbelnaalds, knoopaanzet, knoopsgat, enzovoort. De naaimachines zijn voor verschillende doeleinden te te gebruiken. Denk hierbij aan leer, tassen, zeildoek, tentdoek, paardendekens, canvasdoek, textiel in het algemeen, enzovoort.  

Waarom Fashion Tony's Naaimachines?
Waarom zou u kiezen voor Fashion Tony's Naaimachines als u problemen hebt met uw naaimachine, een onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren, een nieuwe wilt uitzoeken of uw oude wilt verkopen? Vanwege het volgende: Naaimachines zijn niet alleen maar een specialisme van Fashion Tony's  Naaimachines, het is een passie. Dat klinkt misschien overdreven, maar dat is het niet. Deze passie zorgt er namelijk voor dat u altijd de beste service en kwaliteit krijgt voor uw geld. Graag zien wij u tegemoet in onze showroom.

Bij bezichtiging wordt er uitgebreid uitleg en instructie gegeven over de machines, inclusief demonstratie van de werking!

Onze diensten

Wat er ook mis is met uw naaimachine, Fashion Tony's Naaimachines B.V. uit Amsterdam kan het voor u oplossen. Ook voor onderhoud, verkoop en inkoop van uw gebruikte naaimachine bent u bij Fashion Tony's Naaimachines aan het juiste adres. Mocht u na het lezen van deze pagina vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met Tony op telefoonnummer 06-34971399 of 06-85495514.

 Reparatie van (huishoudelijke) naaimachines

Is uw naaimachine stuk? Altijd onverwacht en altijd vervelend. Maar het is niet altijd wat u denkt. Dat kan misschien zo lijken, maar vaak is het defect te repareren. Dankzij onze ervaring en grote kennis van alle types naaimachines is de kans aanwezig dat wij uw naaimachine weer helemaal functioneel maken. Zo kunt u weer goed gebruikmaken van uw naaimachine. Wij repareren alle soorten naaimachines. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 Onderhoud aan (huishoudelijke) naaimachines      

U kunt zelf onverwachte reparaties voorkomen door gebruik te maken van onze onderhoud service. Wij hebben alles voor een praktische en esthetische servicebeurt in huis. Het is erg belangrijk dat u om de zoveel tijd uw naaimachine laat nakijken. Zo voorkomt u schade en zorgt u ervoor dat schade die al aanwezig is niet voor verdere problemen kan zorgen. 

 Verkoop van naaimachines

Niet alleen voor reparatie en onderhoud van en aan uw naaimachine, maar ook voor een gloednieuw model. Wij voeren de beste merken en kunnen u altijd voorzien van een objectief advies met betrekking tot ons assortiment. Waarom voor minder gaan als meer ons devies is. Kom vrijblijvens lang in onze showroom en bekijk ons assortiment.

 Inkoop van industriële naaimachines

Hebt u een oude industriele naaimachine staan die u eigenlijk nooit meer gebruikt? Of wilt u uw oude industriele naaimachine inruilen voor een nieuwere versie? Wij bieden goede prijzen en interessante inruilvergoedingen. Geef uw oude industriele naaimachine een nieuw leven en neem contact op met Tony. 

Wij kopen geen huishoudelijke naaimachines in. 

Onze merken

De merken van de naaimachines die wij o.a. voeren zijn

Contact

Tony's Naaimachines
Baarsjesweg 280
1058AE Amsterdam

Let op! Wilt u langs komen? Neem dan contact met ons op! In verband met verhuizing zijn wij niet altijd aanwezig.

info@naaimachinestony.nl
+31634971399
Ruim assortiment

Marktplaats

Wij zijn ook te vinden op 

  

Veilig betalen

Bij Fashion Tony's Naaimachines betaalt u gemakkelijk en veilig via iDeal. 

© 2016 - 2022 Fashion Tony's Naaimachines B.V. | | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel