Diensten

Wat er ook mis is met uw naaimachine, Fashion Tony's Naaimachines B.V. uit Zaandam kan het voor u oplossen. Ook voor onderhoud, verkoop en inkoop van uw gebruikte naaimachine bent u bij Fashion Tony's Naaimachines aan het juiste adres. Mocht u na het lezen van deze pagina vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met Tony op telefoonnummer 06-34971399 of 06-85495514.

 Reparatie van (huishoudelijke) naaimachines

Is uw naaimachine stuk? Altijd onverwacht en altijd vervelend. Maar het is niet altijd wat u denkt. Dat kan misschien zo lijken, maar vaak is het defect te repareren. Dankzij onze ervaring en grote kennis van alle types naaimachines is de kans aanwezig dat wij uw naaimachine weer helemaal functioneel maken. Zo kunt u weer goed gebruikmaken van uw naaimachine. Wij repareren alle soorten naaimachines. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 Onderhoud aan (huishoudelijke) naaimachines      

U kunt zelf onverwachte reparaties voorkomen door gebruik te maken van onze onderhoud service. Wij hebben alles voor een praktische en esthetische servicebeurt in huis. Het is erg belangrijk dat u om de zoveel tijd uw naaimachine laat nakijken. Zo voorkomt u schade en zorgt u ervoor dat schade die al aanwezig is niet voor verdere problemen kan zorgen. 

 Verkoop van naaimachines

Niet alleen voor reparatie en onderhoud van en aan uw naaimachine, maar ook voor een gloednieuw model. Wij voeren de beste merken en kunnen u altijd voorzien van een objectief advies met betrekking tot ons assortiment. Waarom voor minder gaan als meer ons devies is. Kom vrijblijvens lang in onze showroom en bekijk ons assortiment.

 Inkoop van industriële naaimachines

Hebt u een oude industriele naaimachine staan die u eigenlijk nooit meer gebruikt? Of wilt u uw oude industriele naaimachine inruilen voor een nieuwere versie? Wij bieden goede prijzen en interessante inruilvergoedingen. Geef uw oude industriele naaimachine een nieuw leven en neem contact op met Tony. 

Wij kopen geen huishoudelijke naaimachines in. 

Onze merken

Aanbieding

Neem contact op

Veilig betalen

© 2016 - 2019 Fashion Tony's Naaimachines B.V. | Zaandam - Alkmaar - Beverwijk - Amsterdam | Inkoop - Verkoop - Onderhoud - Reparatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel